După proiectul derulat în luna decembrie a anului trecut, când fiecare club a primit câte un echipament sportiv și cinci mingi de fotbal, Asociația Județeană de Fotbal Arad, în parteneriat cu Consiliul Județean Arad, prin Centrul Cultural Județean va implementa un nou proiect.

Este vorba despre o inițiativă în premieră ce se va aplica în fotbalul județean arădean, care vizează plata baremurilor de arbitraj şi observare la Ligile 4,5 şi 6, pentru turul sezonului 2017-2018.

Valoarea proiectului declarat eligibil de Centrul Cultural Judeţean din cadrul Consiliului Judeţean Arad la sesiunea de proiecte mai 2017 este de 180.000 de lei.

Despre această inițiativă a AJF Arad, preşedintele Adrian Lucaci a declarat următoarele: „Anul trecut, când am sărbătorit în mod festiv împlinirea a 25 ani de la înfinţarea AJF Arad, împreună cu vicepreşedintele Consiliului Judeţean Arad, Sergiu Bîlcea, ne-am luat un angajament îndrăzneţ în faţa reprezentanţilor cluburilor din fotbalul judeţean, cu privire la plata baremurilor de arbitraj. Cu banii primiţi de la Centrul Cultural Judeţean, care reprezintă 75% din suma necesară, şi cu o contribuţie din resurse proprii în valoare de 55.000 de lei, vom izbuti să plătim baremurile de arbitraj şi observare la nivelul Ligilor 4,5 şi 6, mai puţin Cupa României şi juniori, în prima jumătate a sezonului 2017-2018. În acest moment ne ocupăm de toate detaliile, căutăm soluţii pentru implementarea cu succes, din punct de vedere legal, a acestui proiect”.