Selecționata arbitrilor de fotbal din judeţul Arad a participat la o nouă ediție a Memorialul „Andras Kokavecz”, turneu de mini-fotbal organizat de Asociația de Fotbal Bekes (Ungaria) de aproape două decenii. Şi pentru a treia oară, după ediţiile din 2012 şi 2013, „fluieraşii” arădeni au pus mâna pe trofeu. Interesant este că la prima participare ca antrenor al Selecţionatei arbitrilor, Emil Arsa, cel care a preluat ştafeta de la Doru Herţeg, a dat „lovitura”, ridicând ştacheta pretenţiilor foarte sus.

La sala de sport din Gyula s-au prezentat şapte echipe de arbitri din diferite localități ale regiunii Bekes, singurii stranieri fiind cei din Selecţionata Arad. După 2-0 (goluri Nicoraș și Alexa) cu Viharsarok, 1-0 cu Békéscsaba (gol Nicoraș) şi 0-2, cu Gyula Elek, „cavalerii fluierului” din județul nostru au dispus, în finală, cu 2-0 de Szarvas-Kondoros, prin golurile semnate Gornic și Mako.

Delegaţia arădeană a fost formată din: Cristian Cășuț – Răzvan Cadar, Alexandru Gornic, Mircea Ardelean, Tudor Jurcă, Ionuț Nicoraș, Sebastian Mako, Flavius Bădică, Marius Alexa, Sorin Saladea, Gabriel Hărduț și Leontin Buda – jucători; Emil Arsa – antrenor; Andras Mako, vicepreședinte AJF Arad și Corneliu Tiulea, șeful observatorilor de arbitri.

„Ne bucurăm să continuăm acest parteneriat între Comisia Judeţeană a Arbitrilor Arad şi cea din Bekes (Ungaria). Pe lângă astfel de turnee, ale prieteniei, facem reciprocităţi cu brigăzi de arbitri. Câte două-trei pe tur şi la fel în retur”, a declarat  Răzvan Cadar, preşedintele Comisiei Judeţene a Arbitrilor din cadrul Asociaţiei Judeţene de Fotbal Arad.