Foto: Ziarul Unirea (Alba Iulia)

Cristian Petropulos – președinte, respectiv Ovidiu Hulea și Mihai Dăscălescu – vicepreședinți, vor conduce Asociația Județeană de Fotbal Alba, în urma alegerilor de astăzi, 16 martie.

În condițiile în care cei trei nu au avut contracandidați, 55 de membri prezenți din cele 61 de cluburi afiliate, au asigurat cvorumul, au votat pentru continuitate și pentru noua componență a Biroului Executiv al AJF Alba.

Cristian Petropulos a câștigat un nou mandat, cu 54 de voturi pentru și o abținere. La fel a curs scrutinul și în cazul noului și vechiului vicepreședinte Mihai Dăscălescu (54 voturi pentru și o abținere), iar Ovidiu Hulea a întrunit unanimitateea.

Reprezentantul Ligii a 4-a în Biroul Executiv a fost ales Iosif Iancu de la Spicul Daia – ce a strâns 7 voturi, iar Ioan Demeter (Olimpia Aiud) a strâns 6 voturi! Daniel Popa (Limbenii Limba) a fost reconfirmat, prin vot în unanimitate, ca reprezentant al Ligii a V-a în Biroul Executiv. De asemenea, Adrian Bicheși (Unirea Alba Iulia) va fi în continuare reprezentantul echipelor de copii și juniori, singura schimbare în componența Biroului Executiv fiind aceea a reprezentantului Ligii a 4-a. Secretar general al AJF Alba rămâne Mihai Țîra, la fel Ioan Ilie – președinte la Comisia de Competiții și Alexandru Vodă – președintele Comisiei de Arbitri, sau Ioana Marin – trezorier

Prezent la eveniment, președintele FRF, Răzvan Burleanu, a remarcat activitatea AJF Alba, realizările fotbalului din județ și prezența internaționalilor români Gheorghe Grozav și Nicolae Stanciu în prima reprezentativa. “AJF Alba se bucură de toată încrederea din partea FRF. Aici am oranizat pentru prima dată în țară cursurile de Licența B și vor deveni o permanență. AJF Alba este un adevărat partener, având diverse acțiuni comune, cum ar fi Interliga sau Cupa Satelor, care s-a inspirat din Campionatul Munților Apuseni. Îl felicit pe Cristi pentru tot ce a realizat aici, în fotbalul din Alba, și ne dorim ca peste 4 ani fotbalul de aici să arate mai bine”, a declarat Răzvan Burleanu.

“Să fiți foarte mândri că aveți doi jucători la echipa națională în acest moment! Nu foarte multe județe se bucură de asemenea realizări. Pe de altă parte, Alba Iulia merită o echipă de Liga a 2-a! Gândiți-vă ce ar însemna un stadion modern la Alba Iulia, cu o capacitate de 8-10.000 de locuri, raportat la ce s-a întâmplat la Craiova”, a mai spus președintele FRF.

La Adunarea Generală a AJF Alba au mai participat, ca invitați: Octavian Goga, Ciprian Paraschiv – FRF, Daniel Sabou- Sălaj, Traian Marcu – Sibiu, Gheorghiță Bogdan – Vaslui, Cristi Petean – Hunedoara, Radu Bitea – Bihor, Gabi Marconi și Adrian Lucaci – Arad, toți primind diplome de onoare din partea AJF Alba.

ARTICOL DE DAN HENEGAR (ALBA)