Alexandru Codrea, Ziarul Unirea

Subcomisia de Arbitri Aiud a câștigat pentru a treia oară consecutiv Cupa Arbitrilor “Simion Mulea”, competiție fotbalistică desfășurată recent și organizată de Asociația Județeană de Fotbal Alba.

Este al 4-lea trofeu de acest gen cucerit de “cavalerii fluierului” aiudeni, pe lista învingătoarelor trecându-și numele și formațiile din Blaj (2014) și Alba Iulia (2016).

La cea de-a șasea ediție a Cupei Arbitrilor, desfășurată în memoria lui Simion Mulea, arbitru și observator în cadrul subcomisiei de arbitri Aiud din 1979 până în 7 februarie 2014, când a plecat la cele veșnice, au luat parte, la Aiud, șase echipe, respectiv cele ale Subcomisiei de Arbitri Aiud, Subcomisiei de Arbitri Alba Iulia, Subcomisiei de Arbitri Blaj, Subcomisiei de Arbitri Ocna Mureș, Subcomisiei de Arbitri Teiuș și Subcomisiei de Arbitri Cugir, repartizate inițial în două grupe.

După turneu a avut loc și a 20-a ediție a “Balului Arbitrilor”. Cupa Arbitrilor “Simion Mulea” este organizată în fiecare an de subcomisia care a câștigat trofeul în ediția precedentă. În cadrul turneului a avut loc și o campanie umanitară de strângere de fonduri, pentru Maryo Adrian Brașovean (fiul lui Alexandru “Gogu” Brașovean, reprezentantul echipei de Liga a V-a AS Pănade).

Articol de Dan Henegar (Alba Iulia)