După o perioadă în care titlul de ”campioană la amatori” a fost departe de fotbaliștii componenți ai selecționatei AJF Prahova, sâmbătă, 30 mai, la Mogoșoaia s-a auzit, din nou, strigătul de bucurie ”campionii, campionii” din pieptul jucătorilor din acest județ!

La capătul unei finale dominate de echipa AJF Prahova, elevii lui Iulius Mărgărit, ajutat la acest meci de Dragoș Mihalache, s-au impus cu 2-0, Narcis Țânțaru fiind ”eroul” echipei, cu două reușite spectaculoase.

A fost o echipă a AJF Prahova ”construită” pe scheletul a trei echipe din județ, fruntașe ale Ligii A, CS Păulești, Atletic United și Tricolorul Breaza, plus un jucător de la Petrolul 95 (Trifan).

Va urma un turneu semifinal, la toamnă, în Bulgaria, până atunci însă, momentul actual fiind unul care merită savurat: Prahova este, din nou, campioană! Au evoluat în acest meci, găzduit la Mogoșoaia, unde jucătorii celor două echipe au fost și oaspeți, pentru o noapte, în cantonamentul Naționalei, următorii jucători: Marinică (Atletic United) – Trifan (Petrolul 95), Oprea (Atletic), Ov. Gheorghe (Tricolorul Breaza), Mihăilă (Atletic) – Țânțaru (Atletic), Jitaru (Atletic), Duricu (Tricolorul), Roșu (Tricolorul) – Comnoiu (CS Păulești), Cr. Vasile (CS Păulești), iar pe parcursul reprizei secunde au intrat și H. Nicolae (Atletic), Enciu (CS Păulești), Ștefan (CS Păulești) și Ruptureanu (CS Păulești).

De remarcat și felicitat echipa pentru sacrificiul și dorința de a câștiga trofeul, în condițiile în care au fost foarte mulți jucători importanți accidentați (Bencea, Vintilă, Chiși, Baciu, Bojoagă, Micu, Nedelcu, etc), dar și fair-play-ul de care au dat dovadă cele două echipe, premierea fiind efectuată de reprezentantul FRF, Aurel Ionescu, pe lângă medaliile oferite fiecărei echipe, fiecare jucător precând acasă cu echipamentul de joc pus la dispoziție de către FRF pentru această finală, drept ”suvenir”.

Articol de Marian DIMA