După un an și jumătate de la ultimul meci oficial la nivel județean, AJF Arad a anunțat reluarea competițiilor într-un format diferit și adaptat condițiilor actuale. 

Deși situația la nivel național privind pandemia cu virusul SARS COV-2 nu a evoluat conform așteptărilor echipelor de la nivel județean, acestea își doresc să revină în iarbă.

În acest context, Asociaţia Judeţeană de Fotbal Arad va organiza „Turneul de desemnare a campioanei judeţene”, o competiţie-hibrid care are scopul de a pregăti jocurile care se doresc a fi reluate, din toamnă, pe toate fronturile. Din păcate, trei echipe (CS Glogovăţ, CS Beliu şi Podgoria Pâncota) nu vor putea participa, întrucât protocolul medical aflat în vigoare în acest moment, cu teste RT-PCR la 14 zile, este prea costisitor.

Liga a 4-a a rămas în 9 echipe, deoarece trei dintre acestea nu și-au putut asuma cheltuielile pentru respectarea protocolului medical pentru participarea în competiții. Prima etapă este programată sâmbătă, 27 martie. Pentru acoperirea cheltuielilor cu testarea arbitrilor am stabilit ca fiecare club să plătească o taxă de solidaritate și vom avea doar un observator la jocuri. La începutul lunii aprilie vom avea o întâlnire și cu reprezentanții Ligii a 5-a și sperăm să putem organiza și acolo un mic turneu. Ne dorim să putem desfășura un turneu în condiții bune, să fim feriți de evenimente neplăcute, la finalul căruia să desemnăm campioana județeană. Apoi, vom aștepta decizia FRF cu privire la promovarea în Liga 3”, a declarat președintele AJF Arad, Răzvan Cadar.

Programul primelor 5 etape!

Etapa 1
Victoria Felnac – CS Ineu
Victoria Zăbrani – Frontiera Curtici
Păulișana Păuliș – Unirea Sântana
Șoimii Șimand – UTA II
CS Socodor – stă

Etapa 2
UTA II – Sântana
Ineu – Păuliș
Socodor – Felnac
Șimand – Zăbrani
Curtici – stă

Etapa 3
Zăbrani – UTA II
Felnac – Curtici
Păuliș – Socodor
Sântana – Ineu
Șimand – stă

Etapa 4
UTA II – Ineu
Socodor – Sântana
Curtici – Păuliș
Șimand – Felnac
Zăbrani – stă

Etapa 5
Felnac – Zăbrani
Păuliș – Șimand
Sântana – Curtici
Ineu – Socodor
UTA II – stă