Comisia de Disciplină a admis sesizarea făcută de Secretarul General FRF în baza raportului Departamentului de Integritate FRF și a decis: 

  • În temeiul art. 61 coroborat cu art. 20 din RD se sancționează Petre Dan Ioan cu măsura interzicerii oricărei activități legate de fotbal pentru o perioadă de 2 (doi) ani începând cu data pronunțării acestei hotărâri și i se aplică o penalitate sportivă în cuantum de 300.000 lei.
  • În temeiul art. 61 coroborat cu art. 20 din RD se sancționează Catană Cristian cu măsura interzicerii oricărei activități legate de fotbal pentru o perioadă de 2 (doi) ani începând cu data pronunțării acestei hotărâri și i se aplică o penalitate sportivă în cuantum de 250.000 lei.
  • În temeiul art. 61 coroborat cu art. 20 din RD se sancționează Burtescu Septimiu cu măsura interzicerii oricărei activități legate de fotbal pentru o perioadă de 2 (doi) ani începând cu data pronunțării acestei hotărâri și i se aplică o penalitate sportivă în cuantum de 250.000 lei.
  • În temeiul art. 61 coroborat cu art. 20 din RD se sancționează Grigorașcu Cristian cu măsura interzicerii oricărei activități legate de fotbal pentru o perioadă de 1 (un) an și 6 (șase) luni începând cu data pronunțării acestei hotărâri și i se aplică o penalitate sportivă în cuantum de 200.000 lei.
  • În temeiul art. 61 coroborat cu art. 20 din RD se sancționează Niculae Laurențiu cu măsura interzicerii oricărei activități legate de fotbal pentru o perioadă de 1 (un) an și 6 (șase) luni începând cu data pronunțării acestei hotărâri și i se aplică o penalitate sportivă în cuantum de 200.000 lei.
  • În temeiul art. 61 coroborat cu art. 20 din RD se sancționează Nedelcu Răzvan Ioan cu măsura interzicerii oricărei activități legate de fotbal pentru o perioadă de 1 (un) an începând cu data pronunțării acestei hotărâri și i se aplică o penalitate sportivă în cuantum de 200.000 lei.

Executorie potrivit art. 117 al. 2  din RD cu excepția penalităților sportive.

Cu drept de recurs în termen de 2 zile de la comunicarea hotărârii motivate.