Foto: Uniunea Studenților din România

Federația Română de Fotbal este unul dintre partenerii Uniunii Studenților din România la ediția din acest an a SummerCamp, tabăra de vară care are loc la Costinești în perioada 9 august – 8 septembrie.

Aproximativ 1.500 de tineri iau parte la competițiile sportive organizate pe plajă, printre ele numărânduse și turnee de fotbal pe plajă. O parte dintre cupele și medaliile oferite câștigătorilor sunt oferite de către FRF.

USR SummerCamp este cel mai mare proiect din programul de tabere studențești, desfășurat în fiecare serie încă din 2009. Studenții au ocazia să petreacă 5 zile pe Plaja Obelisc din Costinești, să cunoască tineri din toată țara, și să participe, printre altele, la competiții de volei, fotbal, acțiuni de ecologizare și seri de film.

Uniunea Studenților din România este una din cele mai mari federații studențești din ţară, reunind un număr de 102 organizaţii din 13 centre universitare, reprezentând în mod direct interesele a unui total de 450.000 studenți la nivel național.