Împărțiți în patru echipe, băieți și fete cu vârste cuprinse între 10 și 16 ani au înfruntat soarele arzător și s-au întrecut în goluri frumoase. Șuturi de la distanță, pase cu călcâiul și chiar finalizări cu privirea în altă parte. Nimic n-a lipsit din cele două ore de fotbal de lângă Arena Națională. La final, echipele au primit mingi, iar toți participanții au primit diplome și premii din partea Federației Române de Fotbal, oferite cu sprijinul TUI TravelCenter.  
 
Evenimentul organizat de Fundația Policy Center for Roma and Minorities, în parteneriat cu Federația Română de Fotbal, s-a desfășurat sub ochii președintelui FRF, Răzvan Burleanu, care i-a încurajat de pe margine pe copii împreună cu Victoraș Iacob. 
 
”Mă bucur că Federația Română de Fotbal are ocazia să sprijine un proiect al Policy Center for Roma and Minorities care are ca scop combaterea discriminării. Asemeni forului european, UEFA, reprezentanții fotbalului românesc promovează respectul pentru celălalt, diversitatea și egalitatea de șanse. Pasiunea pentru fotbal se naște din bucuria pe care o aduce oricărui copil implicarea în programe precum acesta din care ne dorim să apară campionii de mâine”, a declarat Răzvan Burleanu. 
 
 
Scopul evenimentului din cadrul proiectului ”Uniți prin fotbal”, finanțat de Fondul Mega Image pentru Comunitate, gestionat de Fundația Comunitară București, este de a le oferi copiilor din medii defavorizate posibilitatea de a crea oportunități pentru coeziune socială și dialog comunitar între generații prin intermediul fotbalului, precum și pentru a promova spiritul de fair-play și de echipă.