La turneu au fost prezente încă două selecționate naționale, a Bulgariei și a Turciei. Fiecare echipă a fost formată din 16 membri: 7 jucători de fotbal peste 35 de ani, un medic transplantolog-jucător, un donator, medic de echipă, antrenor cu transplant și restul pacienți cu transplant de diferite organe. S-au jucat două reprize de câte 20 de minute, în formulă 7+1, pe teren redus. 
 
Rezultatele de la turneul ”Fotbalul susține viața”: România – Turcia 0-0, 5-4 la lovituri de departajare; Bulgaria – Turcia 6-5; România – Bulgaria 0-0, 2-0 la lovituri de departajare
 
Clasament: 1. România 4p, 2. Bulgaria 4p, 3. Turcia 1p
 
Antrenorul echipei României a fost Valeriu Ioniță, fost arbitru FIFA, în prezent Team Managerul reprezentativei de futsal a României și delegat UEFA, care, în urmă cu câțiva ani, a beneficiat de un transplant de ficat. 
 
”Ne-am simțit mândri și responsabili îmbrăcând echipamentul naționalei de fotbal în întrecerea sportivă care a avut ca obiectiv  «promovarea donării de organe în scop terapeutic și schimbarea atitutdinii publice față de donare». Emblema federației și tricolorul ne-au stimulat în lupta pentru victorie, ocupând astfel locul I în această competiție”, a punctat Gheorghe Tache, președintele Asociației Transplantaților din România, într-o scrisoare adresată președintelui FRF.