Radu Șerban, 26 de ani, este absolvent al Facultății de Educație Fizică și Sport din Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca și în prezent ocupă funcția de asistent universitar în cadrul facultății.

Prin intermediul colaborării Federației Române de Fotbal cu Asociația Mișcarea Sportivă a Studenților Transilvăneni, Radu Șerban a fost voluntar la mai multe evenimente organizate la Cluj-Napoca, inclusiv meciuri ale echipei naționale de fotbal.

„Cel mai frumos moment a fost atunci când mă aflam cu colegii voluntari la centrul terenului, pe Cluj Arena, la meciul cu reprezentativa Spaniei. Am stat acolo pe întreaga durată a intonării imnului”, spune Radu Șerban.

Cu ocazia vizitei la Casa Fotbalului, acesta a descoperit o parte din activitatea Federației Române de Fotbal. „Am avut ocazia să mă întâlnesc cu responsabili din departamentele de comunicare, responsabilitate socială, juridic, ticketing și vânzări. Onorant a fost și să îl întâlnesc pe președintele Răzvan Burleanu, o persoană tânără cu viziune care afirm că trebuie să rămână un model pentru societatea noastră”.

Președintele FRF i-a dăruit voluntarului noul tricou al echipei naționale de fotbal a României, lansat împreună cu prima identitate de brand din istorie.