La Casa Fotbalului, ziua de miercuri le-a fost dedicată copiilor. Aproape 100 de elevi de la Școala nr. 3 din București, de la Școala Liberă Waldorf, dar și elevi de etnie rromă însoțiți de reprezentanții Fundației Policy Center for Roma and Minorities au vizitat sediul FRF în cadrul activităților organizate în săptămâna ”școala altfel”.
 
Cei mici au fost întâmpinați de foștii internaționali Aurel Țicleanu, manager al departamentului de scouting, și Jean Vlădoiu, președintele fan clubului echipei naționale. Aceștia au făcut împreună cu copiii un mic tur al Federației și le-au prezentat un filmuleț cu toate golurile ”tricolorilor” din preliminariile EURO 2016. Prilej cu care cei mici și-au exersat și calitățile de suporteri înflăcărați. 
 
Ziua altfel a copiilor s-a încheiat cu o vizită pe Arena Națională, unde și-au făcut multe poze, dar nu înaintea de a primi și cadouri, inclusiv câte o minge de fotbal, din partea FRF și Carrefour.
 
Federația Română de Fotbal le mulțumește Carrefour și Eurolines Romania/TUI TravelCenter pentru implicarea lor în ”Ziua Altfel de la Casa Fotbalului”.