"Mă bucur să văd că participanții Youth Council sunt implicați în dezvoltarea fotbalului în România și abia aștept să văd rezultatul brainstorming-ului de astăzi. Avem nevoie de tineri cu inițiativă care construiesc experiențe, au curaj, sunt deschiși și lucrează în echipă. Youth Council a devenit familia de tineri cu idei inovatoare care pun o cărămidă solidă în viitorul fotbalului", a declarat Diana Pirciu, Manager Responsabilitate Socială FRF.

"Unul dintre obiectivele discuției de astăzi a fost să aducem în atentia părinților importanța înțelegerii rolului de părinte raportat la copii, antrenori și arbitri. Sunt nerăbdător să implementăm proiectul la sfârșitul acestei veri. De fiecare dată când mă revăd cu participanții Youth Council simt că regăsesc oameni cu același preocupări, pasiuni și înțelegeri ca și mine. Suntem cu toții diferiți, dar fotbalul este elementul unificator", a spus Maximilian Dobrescu, participant Youth Council.

Participanții întâlnirii de marți, 24 iulie, au fost Alex Vancea, Radu Bordei, Daniel Carciug, Maximilian Dobrescu și Diana Pirciu.