Ziua a început cu elevii clasei I C de la Școala gimnazială “Pia Brătianu”. Cei aproximativ 30 de copii au fost primiți de Jean Vlădoiu și Ionuț Badea, care le-au vorbit despre cariera de fotbalist și despre beneficiile sportului pentru sănătate. Puștii de 7 ani, însoțiți de Florin Șari, Manager Responsabilitate Socială și Bună Guvernanță, au vizitat Casa Fotbalului și Arena Națională, s-au fotografiat alături de cursanții de la Școala Federală de Antrenori, iar la final au jucat fotbal cu Vlădoiu și Emanuel Dolha, cel care, fiind prezent la cursuri, nu a putut refuza invitația celor mici de a se distra împreună.

La final, copiii au primit câte o diplomă de participare și un suvenir și au promis că vor reveni la Federația Română de Fotbal.

Apoi, Casa Fotbalului a fost vizitată de un grup de liceeni de la Colegiul Aeronautic “Henri Coandă” și de 10 elevi de la Liceul de Arte Plastice “Nicolae Tonitza”.

În cadrul săptămânii ”Școala Altfel”, Federația Română de Fotbal va primi vizita și altor elevi de la Școala Centrală, de la Colegiul Tehnic Mecanic Grivița și de la Liceul Teoretic Alexandru Ioan Cuza din București, dar și de la Școala din Pufești, Vrancea.