Timp de două ore, selecționerul U21, Cristian Dulca, și-a scos elevii din programul de pregătire a meciului cu Armenia, din 16 iunie, și a mers împreună cu ei pe Calea Floreasca, în comunitatea SOS Satele Copiilor. 
 
Zecile de copiii din satul SOS din București i-au întâmpinat cu bucurie pe ”tricolori” care le-au dăruit mingi și alte cadouri. 
 
După ce le-au vizitat casele și locurile de joacă, tinerii jucători ai naționalei i-au convocat pe copii pe terenul de fotbal, unde i-au provocat pe cei mici la diferite activități: joc de pase, ținerea mingii pe cap, lovituri de pedeapsă și chiar baschet la panourile montate deasupra porților. 
 
Momentul în care jucătorii au fost nevoiți să plece din satul SOS pentru a reveni în cantonament i-a întristat puțin pe cei mici. Dar aceștia au primit promisiunea din partea jucătorilor că vor mai fi vizitați. Unul dintre copii a primit chiar un dar special din partea lui Laurențiu Brănescu, goalkeeper-ul dăruindu-i ceasul său. 
 
SOS Satele Copiilor România este o organizație non-guvernamentală, membră a Federației SOS Children's Villages International, organism care derulează programe în 134 de țări ale lumii. Misiunea organizației este de a sprijini dezvoltarea naturală într-un mediu familial a copiilor care au pierdut dragostea și securitatea familiei biologice. 
 
Salvează imaginile pentru a le mări!

Foto: FRF.ro