Vineri și sâmbătă s-a desfășurat Lumina Football Cup, un turneu pentru copii organizat de International School of Bucharest. La competiție, pe lângă organizatori, au mai participat: British School of Bucharest, International British School of Bucharest, Liceul Francez, International German School of Bucharest, Școala Europeană din București, Aletheea School, Spectrum București, Spectrum Ploiești, Spectrum Constanța și Avenor College of Bucharest. 


Câștigătorii celor patru categorii au fost:

Fete U11: American International School of Bucharest
– Băieți U9: American International School of Bucharest
Băieți U11: International School of Bucharest
Băieți U13: International School of Bucharest

Câștigătorii au fost premiați de Federația Română de Fotbal cu bilete de intrare la meciul România – Georgia, programat pe 3 iunie, pe Arena Națională, ultima întâlnire a tricolorilor cu suporterii înainte de plecarea la Euro 2016.

Prima ediție a competiției a avut loc în 2004, la inițiativa Departamentului de Educație Fizică și Sport din cadrul International School of Bucharest și au participat 5 echipe la o singură categorie de vârstă. În următorii doi ani s-au mai adăugat alte categorii la nivelul ciclului primar de învățământ, iar începând cu cea de-a treia ediție competiția s-a extins și la nivelul ciclului gimnazial de învățământ.