Organizatia non-guvernamentală ARCA – Forumul Român pentru Refugiați și Migranți cu sprijinul Federației Române de Fotbal a organizat joi, 24 octombrie, evenimentul „IncludingAll Championship” în cadrul proiectului finanțat de FIRE Project (Football Including REfugees’ Project), co-finanțat de programul Erasmus Plus, Uniunea Europeană și sponsorizat de Decathlon România.

#FootballPeople este o campanie globală de combatere a discriminării și celebrării diversității prin fotbal. În România săptămâna #FootballPeople s-a derulat între 10 – 24 octombrie 2019, ARCA-FRRM organizand un mini-campionat de fotbal cu susținerea Federației Române de Fotbal în cadrul Complexului Studențesc Sportiv Tei.

În cadrul acestui moment sportiv de celebrare au participat 5 echipe formate din refugiați, solicitanți de azil, migranți cu drept de ședere în România precum și echipe formate din angajați ai companiilor private care susțin integrarea străinilor în România.

Jucătorii străini care s-au alăturat evenimentului vin din țări de origine ca Iran, Yemen, Sudan dar și din spațiul European respectiv Polonia, Portugalia.