FRF, reprezentată de departamentul de Responsabilitate Socială, le-a oferit un tur al instituției elevilor și le-a prezentat cele mai actuale proiecte.

Astfel, liceenii au avut ocazia să afle că FRF este implicată în multe acțiuni sociale precum organizarea unor competiții pentru copii cu dizabilități sau pentru persoanele cu deficiențe de vedere (blind football). Au fost implicați, de asemenea, într-un atelier de dezvoltare personală, în cadrul căruia au fost discutate valorile pe care le oferă sportul: curaj, ambiție, fairplay, disciplină, au fost doar o parte din termenii la care tinerii și profesorii de la LLI Academy au fost invitați să reflecteze.

Discuțiile purtate au reprezentat și o bună ocazie de a identifica oportunități de voluntariat pentru elevii școlii LLI Academy, în parteneriat cu Federația Română de Fotbal, atât în cadrul unor competiții sportive cât și la acțiunile cu caracter social și filantropic.

Elevii au fost foarte încântați de întalnirea cu partenerii de la FRF, manifestându-și intenția de a se apropia mai mult de evenimentele organizate de Federația Română de Fotbal.

,,Alături de Diana Pirciu, manager CSR al FRF, am avut ocazia să aflăm că sportul, în general, și fotbalul în special, este bazat pe spiritul de echipă, asumarea valorilor comune și perseverența în atingerea obiectivelor.  Ne-am bucurat de experiențe bogate și le mulțumim reprezentanților FRF că ne-au amintit cât de important este să fim împreună!”, a declarat Mircea Radu, psiholog și consilier școlar LLI Academy.