Fundaţia Policy Center for Roma and Minorities, în parteneriat cu Federaţia Română de Fotbal organizează duminică, 26 aprilie, începând cu ora 10:00, la Arena Naţională, Bulevardul Basarabiei nr. 37-39 (terenul aflat pe terasa parcării supraterane D), al doilea eveniment din cadrul proiectului “Uniţi prin fotbal”, finanţat de Fondul Mega Image pentru Comunitate, gestionat de Fundaţia Comunitară Bucureşti.
 
La eveniment vor participa fotbalişti celebri, copii din comunitatea săracă din Ferentari şi din case de tip familial din Prahova (parte din organizaţia umanitară Concordia): Ferma Copiilor, Casa Austria şi Concordia Orăşelul Copiilor. 
 
Scopul evenimentului este acela de a oferi celor peste 50 de copii din medii defavorizate, cu vârste cuprinse între 10 şi 16 ani, posibilitatea de a crea oportunităţi pentru coeziune socială şi dialog comunitar între generaţii prin intermediul fotbalului, precum şi pentru a promova spiritul de fair-play şi de echipă. 
 
”Mă bucur că Federația Română de Fotbal are ocazia să sprijine un proiect al Policy Center for Roma and Minorities, care are ca scop combaterea discriminării. Asemeni forului european, UEFA, reprezentanții fotbalului românesc promovează respectul pentru celălalt, diversitatea și egalitatea de șanse. Pasiunea pentru fotbal se naște din bucuria pe care o aduce oricărui copil implicarea în programe precum acesta din care ne dorim să apară campionii de mâine”,  a declarat Răzvan Burleanu.
 
Din partea FRF, copiii vor fi premiați cu sprijinul TUI TravelCenter. 
 
Evenimentul este organizat în cadrul proiectului “Uniţi prin fotbal”, finanţat de Fondul Mega Image pentru Comunitate, gestionat de Fundaţia Comunitară Bucureşti.