Reportajele echipei frf.ro în 48 de localități din 16 județe în care ajunge trofeul Cupei României, parcurgând 4.500 kilometri pentru a descoperi poveștile a 118 personaje și martori din cea mai spectaculoasă competiție a fotbalul românesc!

A patra optime a ajuns la final! În urma voturilor fanilor, județul care merge mai departe este TIMIȘ, scorul final prin totalizarea reacțiilor la cele 4 postări fiind TIMIȘ – 755 și BACĂU – 489!

Iată cum s-a votat până pe 2 martie la ora 23:59, cu ❤️ LOVE pentru TIMIȘ și ? WOW pentru BACĂU, la fiecare postare pe facebook Cupa României:

 • Duelul reportajelor: TM vs BC: 394-260
 • Duelul vedetelor: TM vs BC: 180-120
 • Duelul tricolorilor: TM vs BC: 100-67
 • Duelul gloriilor: TM vs BC: 81-42

START ÎN DUELUL NR. 5: HUNEDOARA vs. PRAHOVA!

HUNEDOARA și PRAHOVA se întâlnesc în a treia optime de finală și doar tu poți ajuta fotbalul din județul tău să meargă mai departe!

Intră pe facebook Cupa României, dă like paginii & votează cu ❤️ LOVE pentru HUNEDOARA sau ? WOW pentru PRAHOVA  la aceste postări:

De miercuri, 3 martie – Duelul reportajelor HD vs PH

Trofeul ajunge, în limitările pandemiei, la personalități emblematice rămase în comunitatea unde au făcut performanță, jucători, antrenori, conducători sau jurnaliști uneori. Firește, ne-ar trebui reportaje de 3 zile să acoperim palmaresul unor județe 🙂

Descoperă în reportajul complet dedicat fotbalului din HUNEDOARA în Cupa României:

 • Romulus Gabor și Dan Stroia despre epoca de glorie a Corvinului, primesc trofeul pe stadionul din Hunedoara!
 • Povestea Cupei cucerită de Jiul în 1974 povestită de Adrian Dodu, jucător în finală, dar și farmecul echipei din Petroșani dezvăluit de antrenorii de azi, Damian Militaru și Toni Sedecaru
 • O echipă specială în Cupă și în fotbalul românesc: Aurul Brad, prin ochii foștilor jucători și actualilor conducători ai clubului.
 • Despre un exemplu de performanță din fotbalul mineresc, Petrila, ne povestește Adrian Câmpean, fost jucător și azi antrenor al formației.

Intră pe facebook Cupa României, dă like paginii & votează cu ❤️ LOVE pentru HUNEDOARA prima parte a reportajului!

Fotbalul din PRAHOVA în Cupa României contraatacă printr-un reportaj special:

 • Legenda Mircea Dridea, autorul unui hattrick în prima finală de Cupă câștigată de Petrolul, cu o confesiune unică
 • Doi eroi ai Petrolului din istoria recentă, Valeriu Răchită și Octavian Grigore, despre spiritul “lupilor galbeni” și istoria Cupei câștigate în anii ’90
 • Povești savuroase despre fotbalul în Cupă la Brazi, Plopeni, Câmpina și Breaza, cu eroii din teren ai performanțelor admirabile, unul dintre ei fratele lui Valeriu Argăseală!
 • Revelația de la… Mizil! Cum a eliminat pe Oltul Scornicești din Cupă și ce însemna fotbalul pentru comunitate, prin trei personaje emblematice ale echipei!

Intră pe facebook Cupa României, dă like paginii & votează cu ? WOW pentru PRAHOVA prima parte a reportajului!

De joi, 4 martie – Duelul vedetelor HD vs PH

Personalități din afara fotbalului trimit mesaje video de susținere pentru fotbalul din județul lor de origine sau cu care se identifică, în Cupa României! Artiști, prezentatori, campioni olimpici, mondiali și europeni în alte sporturi, surprize emoționante!

De vineri, 5 martie – Duelul tricolorilor HD vs PH

Internaționali de tineret și seniori din prezent sau din istoria recentă sprijină în Cupa României fotbalul din județul de unde provin și unde au făcut primii pași în carieră! Mesaje video inedite de la fotbaliștii care aduc glorie județului tău!

De sâmbătă, 6 martie – Duelul gloriilor HD vs PH

Aducem față în față doi jucători reprezentativi pentru cluburile din județe, indiferent de zona geografică din care aceștia provin. Parcursul lor e legat de istoria fotbalului local și ei constituie depozitarii în viață ai poveștilor de aur despre fotbalul tău!

Județul care va cumula cele mai multe voturi la toate postările până sâmbătă 6 martie, miezul nopții, va fi anunțat duminică, 7 martie, și va continua în competiție!

Ce super premii câștigi dacă votezi? Cum ajunge trofeul în județul tău pentru un an? Cum s-au calificat cele 16 județe?

Toate detaliile sunt AICI!