Reportajele echipei frf.ro în 48 de localități din 16 județe în care ajunge trofeul Cupei României, parcurgând 4.500 kilometri pentru a descoperi poveștile a 118 personaje și martori din cea mai spectaculoasă competiție a fotbalul românesc!

Optimea de finală nr. 6 a ajuns la final! În urma voturilor fanilor, județul care merge mai departe este GALAȚI, scorul final prin totalizarea reacțiilor la cele 4 postări fiind DOLJ – 1.719 și GALAȚI – 2.410!

Iată cum s-a votat până pe 10 martie la ora 23:59, cu ❤️ LOVE pentru DOLJ și ? WOW pentru GALAȚI, la fiecare postare pe facebook Cupa României:

 • Duelul reportajelor: DJ vs GL: 937-1.042
 • Duelul vedetelor: DJ vs GL: 260-482
 • Duelul tricolorilor: DJ vs GL: 304-464
 • Duelul gloriilor: DJ vs GL: 218-422

START ÎN DUELUL NR. 7: BRAȘOV vs. CONSTANȚA!

BRAȘOV și CONSTANȚA se întâlnesc în a treia optime de finală și doar tu poți ajuta fotbalul din județul tău să meargă mai departe!

Intră pe facebook Cupa României, dă like paginii & votează cu ❤️ LOVE pentru BRAȘOV sau ? WOW pentru CONSTANȚA la aceste postări:

De joi, 11 martie – Duelul reportajelor BV vs CT

Trofeul ajunge, în limitările pandemiei, la personalități emblematice rămase în comunitatea unde au făcut performanță, jucători, antrenori, conducători sau jurnaliști uneori. Firește, ne-ar trebui reportaje de 3 zile să acoperim palmaresul unor județe 🙂

Descoperă în reportajul complet dedicat fotbalului din BRAȘOV în Cupa României:

 • Fotbalul brașovean în Cupă prin ochii lui Marian Ivan, fostul internațional care a bucurat tribunele sub Tâmpa!
 • Amintirile legendelor: Petre Cadar, jucător esențial al Steagului cu Beșiktaș și Ioan Nagy, o viață pentru tricoul galben-negru!
 • Ultimii eroi ai fotbalului brașovean și confesiunile lor: Mugurel Buga și Marian Constantinescu!
 • Doi antrenori prin care trece istoria fotbalului din județ, Gabi Stan și Adrian Szabo, + vizita trofeului la Făgăraș, unde e primit de jucătorul emblematic Mircea Chelemen

Intră pe facebook Cupa României, dă like paginii & votează cu ❤️ LOVE pentru BRAȘOV prima parte a reportajului!

Fotbalul din CONSTANȚA în Cupa României contraatacă printr-un reportaj special:

 • Trofeul ajunge în curtea Farului, primită de fostul jucător și astăzi manager Tiberiu Curt, alături de Adrian Senin, jucător în finala de Cupă a dobrogenilor
 • La Cumpăna ne primesc 4 personaje importante din generații diferite ale fotbalului constănțean: Constantin Gache, Cristian Mustacă, Ion Răuță și Vasilică Cristocea!
 • Poveștile fotbalului din Medgidia cu doi reprezentanți ai cluburilor rivale pe vremuri, Cimentul și IMUM, dar și amintirile glorioase de la Năvodari, echipă care scotea Argeșul din Cupă!
 • Sebastian Mladen primește acasă la Viitorul trofeul pe care l-a cucerit în teren cu trupa lui Hagi!

Intră pe facebook Cupa României, dă like paginii & votează cu ? WOW pentru CONSTANȚA prima parte a reportajului!

De vineri, 12 martie – Duelul vedetelor BV vs CT

Personalități din afara fotbalului trimit mesaje video de susținere pentru fotbalul din județul lor de origine sau cu care se identifică, în Cupa României! Artiști, prezentatori, campioni olimpici, mondiali și europeni în alte sporturi, surprize emoționante!

De sâmbătă, 13 martie – Duelul tricolorilor BV vs CT

Internaționali de tineret și seniori din prezent sau din istoria recentă sprijină în Cupa României fotbalul din județul de unde provin și unde au făcut primii pași în carieră! Mesaje video inedite de la fotbaliștii care aduc glorie județului tău!

De duminică, 14 martie – Duelul gloriilor BV vs CT

Aducem față în față doi jucători reprezentativi pentru cluburile din județe, indiferent de zona geografică din care aceștia provin. Parcursul lor e legat de istoria fotbalului local și ei constituie depozitarii în viață ai poveștilor de aur despre fotbalul tău!

Județul care va cumula cele mai multe voturi la toate postările până duminică, 14 martie, miezul nopții, va fi anunțat luni, 15 martie, și va continua în competiție!

Ce super premii câștigi dacă votezi? Cum ajunge trofeul în județul tău pentru un an? Cum s-au calificat cele 16 județe?

Toate detaliile sunt AICI!