Anul 2023 a fost bun cu fotbalul românesc și ne-a oferit clipe minunate. Povești de neuitat despre calificări, victorii și reveniri importante, povești pe care le rezumăm într-un TOP 10 cu cele mai emoționante și importante imagini pentru fotbalul din România!

1. Începem acest top cu cea mai mare realizare a anului 2023, calificarea la EURO 2024! O fotografie care surprinde bucuria jucătorilor, staff-ului, fanilor din tribune, dar și a celor 20 de milioane de români! 

2. Bucuria unui trofeu câștigat, după o finală disputată la loviturile de departajere. Sepsi Sfântu Gheorghe este căștigătoarea Cupei României pentru a doua oară consecutiv!

3. Tot pentru a doua oară consecutiv, Sepsi a câștigat și Supercupa României! Patru trofee în doi ani pentru covăsneni, o performață de invidiat!

4. O victorie sărbătorită alături de copii, după un meci câștigat în drumul spre EURO U21 din 2025!

5. Victorie pentru tricolorii U20, la debutul în cel de al treilea sezon în Elite League. Imaginea este cu marcatorii golurilor: Eduard Radaslavescu și Doru Andrei.

6. Ei sunt ROMÂNIA U19! Generația de tricolori care s-a calificat la Turul de Elită, ultima rundă de calificări pentru Campionatul European U19!

7. 2023 chiar a fost un an plin de calificări! Dintr-o grupă cu Franța, Norvegia și Estonia, ROMÂNIA U17 a reușit o calificare în Turul de Elită, ultima rundă înainte de Campionatul European U17!

8. Universitatea Craiova este prima câștigătoare din istoria Ligii de Tineret! Pe lângă titlul de campioană la tineret, Universitatea a reprezentat România în UEFA Youth League!

9. Trei iunie a fost o zi specială pentru arbitrajul românesc! O zi în care Ovidiu Hațegan a revenit pe teren, la mai mult de un an de zile după ce a suferit un infarct miocardic acut!

FOTO: PIXEL ProSport

10. Încheiem acest top cu o imagine specială! 21.723 de copii au strigat “HAI, ROMÂNIA!” la meciul cu Andorra. Au fost și vor rămâne un model pentru iubitorii fotbalului, iar bucuria celor mici va rămâne vie în amintirile și inimile noastre!