Descoperă reportajele echipei frf.ro în 48 de localități din 16 județe cu trofeul Cupei României: 4.500 kilometri străbătuți pentru mărturiile și poveștile a peste 100 de personaje despre cea mai spectaculoasă competiție a fotbalul românesc!

Careul de ași al competiției Cupa vine la tine a fost stabilit! CARAȘ-SEVERIN a învins la voturi, 1781 – 1010, Brașovul și se alături BIHORULUI, ARADULUI și GALAȚIULUI în semifinalele care încep azi.

PRIMA SEMIFINALĂ: BIHOR vs ARAD!

    • Din 1 mai și până pe 7 mai la miezul nopții, fotbalul din cele două județe se află în competiție!
    • Intră pe facebook Cupa României și votează cu ❤️ pentru BIHOR sau ? pentru ARAD!
    • Județul care va cumula cele mai multe voturi la toate postările din cele 7 zile va continua în competiție!

De sâmbătă, 1 mai – Duelul reportajelor BH vs AR

Trofeul ajunge, în limitările pandemiei, la personalități emblematice rămase în comunitatea unde au făcut performanță, jucători, antrenori, conducători sau jurnaliști uneori. Firește, ne-ar trebui reportaje de 3 zile să acoperim palmaresul unor județe 🙂

Intră pe facebook Cupa României, dă like paginii & votează cu ❤️ pentru BIHOR sau ? pentru ARAD!

Reportajele complete dedicate fotbalului din BIHOR și ARAD în Cupa României sunt disponibile AICI și AICI.

De duminică, 2 mai Duelul direct BH vs AR

Căutăm în istoria Cupei României și descoperim cel mai recent joc între două reprezentante ale județelor care luptă pentru locul în finala Cupa vine la tine. Ultimul duel direct pe teren în Cupa României a fost câștigat de bihoreni, în sezonul 2003-2004!

De luni, 3 mai Duelul tricolorilor BH vs AR

Internaționali de tineret și seniori din prezent sau din istoria recentă sprijină în Cupa României fotbalul din județul de unde provin și unde au făcut primii pași în carieră! Mesaje video inedite de la fotbaliștii care aduc glorie județului tău!

În semifinale, Cosmin Bărcăuan a trimis mesajul său pentru BIHOR, iar Cristian Panin pentru ARAD. Acum, poți vota cu ❤️ pentru Cosmin Bărcăuan și cu pentru Cristian Panin pe facebook Cupa României.

De marți, 4 mai Duelul legendelor BH vs AR 

Am ales doi dintre jucătorii reprezentativi care, din păcate, nu se mai află printre noi, dar care vor rămâne pentru totdeauna în memoria suporterilor din fiecare județ.

De miercuri, 5 mai Duelul antrenorilor BH vs AR

Punem față în față două personalități importante ale fotbalului care au marcat, din postura de antrenori, istoria fenomenului în județ.

De joi, 6 mai Duelul susținătorilor BH vs AR

Fiecare județ are un susținător de marcă din rândul personalităților din fotbal provenite din zone vecine ale țării. Eric Bicfalvi este din Satu Mare și în semifinale este alături de Bihor. Aradul a primit un mesaj de susținere din partea vecinului din Alba, Nicolae Stanciu.

De vineri, 7 mai Duelul gloriilor BH vs AR

Aducem față în față doi jucători reprezentativi pentru cluburile din județe, indiferent de zona geografică din care aceștia provin. Parcursul lor e legat de istoria fotbalului local și ei constituie depozitarii în viață ai poveștilor de aur despre fotbalul tău!

Ce super premii câștigi dacă votezi? Cum ajunge trofeul în județul tău pentru un an? Toate detaliile sunt AICI!