Mijlocaşul, care tocmai a împlinit 16 ani pe 24 aprilie, va fi primul român care va evolua sub culorile celebrului club londonez. Gruparea antrenată de Arsene Wenger va plăti clubului ACS Poli Timişoara, acolo unde a evoluat până acum Dragomir, o îndemnizaţie de formare de aproximativ o sută de mii de euro.

"Duminică seara voi pleca la Londra, la noua mea echipă. Mă bucur foarte mult pentru acest pas şi sper că nu o să dezamăgesc pe nimeni. Oferta celor de la Arsenal mi s-a părut cea mai bună, am simţit că aici este locul meu. Nu am apucat să vorbesc cu domnul Arsene Wenger, dar nu se putea realiza transferul fără acordul lui. Într-un an sau doi, vreau să joc pentru prima echipă a Arsenalului" a declarat Dragomir, după anunţarea transferului.

Primul jucător născut în 1999, care a evoluat în Liga a II-a

La 14 ani şi jumătate, pe 4 noiembrie 2013, Dragomir a figurat pe foaia de joc a partidei Petrolul – ACS Poli, scor 0-0, contând pentru etapa a 13-a a Ligii I, sezonul 2013-2014, însă nu a fost folosit niciun minut. Povestea s-a repetat în ultima rundă a campionatului respectiv, când a fost doar rezervă în meciul de la Timişoara, contra celor de la Concordia Chiajna, câştigat de ACS Poli cu 1-0.

Debutul oficial în tricoul echipei mari avea să vină pe 30 august 2014, în Liga a II-a, pe finalul meciului câştigat la Mioveni de timişoreni, cu scorul de 2-0. Cu acest prilej, Dragomir a devenit primul jucător născut în 1999, care a evoluat în eşalonul secund. Până la finalul acestei ediţii de campionat, el a mai prins doar o singură partidă în teren, un 3-0 cu FC Bihor, pe stadionul "Dan Păltinişanu".

La sfârşitul lunii mai a anului curent, Dragomir şi-a trecut în CV şi două selecţii la naţionala Under 18, antrenată de Andrei Spier, pentru care a evoluat în două meciuri contra echipei similare a Croaţiei.

Referitor la transferul căpitanului lotului naţional pe care îl pregăteşte, selecţionerul Adrian Boingiu a declarat pentru site-ul FRF: "Este unul dintre cei mai talentaţi din generaţia lui. Atât pentru el, cât şi pentru noi, este un pas mare că a ajuns la Arsenal. Sper să se acomodeze cât mai repede cu Londra. Am încredere 100% în posibilităţile lui de progres"