Vineri, 3 februarie, conducerea FRF i-a avut ca invitați la Casa Fotbalului pe președintele Federației de Fotbal din Kazahstan, Adlet Barmenkulov, și pe directorul de dezvoltare Andrei Dudin.

În baza acordului de cooperare semnat în 2022 între cele două federații, președintele FRF, Răzvan Burleanu, împreună cu reprezentanți ai Administrației FRF le-au împărtășit oaspeților din experiența și modurile în care s-a intervenit în mai multe zone cheie pentru dezvoltarea fenomenului fotbalistic.

Printre temele abordate s-au numărat prioritățile strategice, creșterea participării, educația, transformarea digitală, beneficiul social al investiției în fotbal. De asemenea, au fost prezentate elemente din documentele strategice după care se ghidează activitatea FRF, Planul Strategic pentru Dezvoltarea Fotbalului în România 2021-2026 și Strategia Tehnică a FRF. În plus, reprezentanții departamentelor dedicate ale FRF au realizat o prezentare care a avut în centru platforma Football Connect și soluțiile tehnice implementate pentru monitorizarea și gestionarea resurselor financiare.

Delegația din Kazahstan a fost însoțită la București de președintele Federației de Fotbal din Moldova, Leonid Oleinicenco, și de secretarul general Serghei Butelschi.