Centrele de Excelență ”Tricolor11” au debutat astăzi la turneul internațional găzduit de orașul Timișoara.

Pe terenul sintetic ”Baza 2” Politehnica, ”Tricolor11” Timișoara s-a impus cu 3-0 în fața juniorilor clubului Steaua Roșie Belgrad, în primul joc al grupei A.

Echipa folosită de antrenorul Adrian Văsâi a fost următoarea: Dobre – Jurj, Giosu, Țiereanu-cpt., Popa – Lazăr, Casian, Manolache, Chera – Trip, Onișa. Au mai jucat: Coroiu, Deta, Talpoș, Stoianovici, Bănceanu, Șimăndan.

Golurile au fost înscrise de Trip (30), șut din centrul careului mare după o pasă din banda dreaptă, Onișa (42), finalizare singur cu portarul, și Chera (49), recuperarea și șut la colțul lung în situație de unul la unu cu goalkeeperul advers.

În celălalt meci, disputat pe terenul Știința, ”Tricolor11” Tg. Mureș a cedat la limită, 1-2, în fața selecționatei regiunii Osijek.

Antrenorul Adrian Toader i-a trimis pe teren pe: Băilă – Boboia, Ivan, Scarlat, Lupșe – Moț, Crișan – Manole, Gritto, Horșia – Enea. Au mai jucat: Penescu, Petruse, Duminică.

Golul Centrului de Excelență a fost înscris de Enea (29), când croații conduceau cu 2-0.

”Am primit două goluri în urma a două erori personale. În ciuda rezultatului, a fost un joc bun, am avut posesie, ne-am creat ocazii. Dar învățăm din greșeli, pe care nu trebuie să le repetăm în al doilea joc”, a declarat Adrian Toader.

Următoarele jocuri:

Etapa 2 (20 aprilie, ora 10:00)
Teren LPS Banatul
FC Dănuț Coman – Steaua Roșie
Teren Sintetic ”Baza 2” Politehnica
Vojvodina Novi Sad – Selecționata Osijek

Etapa 3 (20 aprilie, ora 17:00)
Teren Sintetic ”Baza 2” Politehnica
”Tricolor11” Timișoara – FC Dănuț Coman
Teren ”Baza 1” Politehnica (Știința)
”Tricolor11” Tg. Mureș – Vojvodina Novi Sad

Finala (21 aprilie, ora 11:00)
Teren ”Baza 1” Politehnica (Știința)
Câștigătoare grupa A – Câștigătoare grupa B