Aseară, la partida România – Norvegia, au fost prezenți 29.854 de spectatori, copii cu vârsta mai mică de 14 ani și însoțitorii acestora. Asistența înregistrată reprezintă recordul all-time pentru un meci UEFA disputat având în tribune doar copii!

Echipa națională a României și Federația Română de Fotbal le mulțumește acestora pentru susținerea tricolorilor și pentru atmosfera extraordinară pe care au creat-o marți seara, pe Arena Națională. De asemenea, comportamentul tinerilor suporteri români a fost unul impecabil.

Mulțumirile merg și către insituțiile care le-au permis acestora să vină pe stadion și către cei care i-au însoțit, pentru modul în care s-au organizat, atât pentru a ajunge la meci, cât și pentru accesul în stadion.

Am avut parte de o seară superbă, în care fotbalul a demonstrat încă o dată că este un fenomen social. A fost seara copiilor pe cel mai mare stadion din țară, iar mesajul tricolorilor rămâne cel afișat pe stadion: “Pentru dragostea voastră curată, nu ne vom opri din luptă niciodată!”. Vă mulțumim și vă așteptăm oricând să strigăm împreună: “Hai, România!”.