* În urma contestațiilor venite în cursul zilei de azi, 6.08.2014, lista finală cu candidații admiși la concurs va fi publicată la finalul acestei zile. 

Examenul pentru cele 100 de posturi de observatori de joc scoase de Federația Română de Fotbal la concurs va avea loc joi, 7 august, ora 13:00, în sala ”Nicolae Dobrin”.

Comisia de Examinare pentru Observatori de Joc îi informează pe candidați că vor putea intra în sala de examen doar pe baza unui act de identitate valabil.

Testul în sistem grilă conține 30 de întrebări, fiecare cu trei variante de răspuns. Cele 30 de întrebări sunt împărțite în trei secțiuni, după cum urmează: întrebările 1-10 din Regulamentul de organizare a activității fotbalistice, întrebările 11-20 din Regulamentul Disciplinar și întrebările 21-30 din Legea 4/2008 completată cu Legea 10/2012.

Menționăm că variantele Regulamentului de organizare a activității fotbalistice și Regulamentului disciplinar utilizate sunt cele de ultimă oră, aprobate de Comitetul Executiv al Federației Române de Fotbal din 11 iulie 2014, acestea fiind disponibile și pe site-ul www.frf.ro

Posturile de observatori de joc vor fi ocupate de cei mai buni 100 de candidați, în ordinea descrescătoare a punctelor obținute la testul grilă, dar cu condiția întrunirii unui minim de 21 de puncte. Rezultatele testării vor fi publicate pe site-ul www.frf.ro.

Unele dintre dosarele celor care s-au înscris la examen au fost invalidate, întrucât nu au respectat cerințele întocmirii mapei de candidatură (cerere semnată, cazier judiciar și adeverință medicală).

De asemenea, aplicanții care au fost arbitri divizionari nu pot participa la concursul pentru posturile de observatori de joc, dar pot candida pentru posturile de observatori de arbitri.

Ca urmare a soluționării contestațiilor formulate, Comisia a actualizat Lista persoanelor care au fost admise la concurs AICI

Ca urmare a soluționării contestațiilor formulate, Comisia a actualizat Lista persoanelor care nu au fost admise la concurs AICI