Suporterii care vizitează marți și miercuri, 26, respectiv 27 mai, cel mai nou centru comercial din Capitală se vor putea fotografia cu Cupa României în intervalul orar 10:00 – 22:00, trofeul urmând a fi amplasat la etajul al doilea. 
 
Trofeul este realizat din argint masiv, măsoară 60 de centimetri în înălțime și cântărește aproximativ 12 kilograme
Marți, de la ora 13:00, la Mega Mall București va fi prezent și fostul internațional și câștigător a două Cupe ale Campionilor, Miodrag Belodedici, pentru o sesiune de autografe și fotografii cu toți fanii veniți să vadă trofeul Cupei României.
 
Cupa, una transmisibilă, a fost oferită pentru prima dată câștigătoarei competiției în anul 2002. În tot acest timp, a stat, în unele cazuri mai mult de un an, în vitrina a șase cluburi: Rapid București, Dinamo București, CFR Cluj, Steaua București, Petrolul Ploiești și Astra Giurgiu. În 2015, ar putea rămâne în Capitală sau ar putea lua drumul Clujului. 
 
Finala Cupei României Timișoreana, ediția 2014-2015, FC Universitatea Cluj – FC Steaua București, este programată duminică, 31 mai, de la ora 21:00, la Arena Națională.