Ne bucurăm că ați descoperit cu entuziasm și secțiunea specială “Tricouri de colecție”, în care veți regăsi periodic produse pentru fanii adevărați. Este vorba de serii limitate, produsele devenind astfel veritabile obiecte de colecție!
 
Stocul pentru campania #Colectiv, tricourile României din partida cu Italia de la Bologna, s-a epuizat în timp record.  După încasarea sumelor aferente celor 100 de tricouri puse la vânzare, Federația Română de Fotbal va anunța exact cum suma adunată va sprijini victimele tragediei din Colectiv.
 
Iar campania noastră #Colectiv merge mai departe! Din dorința de a facilita, pe cât se poate, procesul de recuperare al celor aflați în suferință după incendiul din urmă cu aproape o lună, Federația Română de Fotbal, prin Departamentul Medical, pune în continuare la dispoziția echipelor interdisciplinare care manageriază răniții accesul la cele două camere hiperbarice (OXYHEALTH VITAERIS 320) de care dispune. 
 
Totodată, FRF pune la dispoziția pacienților care vor necesita recuperare medicală, după tratarea plăgilor arse, complexul de recuperare din cadrul Centrului de Fotbal Mogoșoaia. 
 

TRICOURI OFICIALE DE JOC SUNT DISPONIBILE ÎN CONTINUARE PE NOUL MAGAZIN ONLINE AL SUPORTERILOR ECHIPEI NAȚIONALE! CLICK AICI!


Foto: Mediafax