După un cantonament în Serbia, la Vršac, tinerii juniori ai Centrului Regional de Excelenţă de la Timişoara au avut parte de câteva zile de odihnă, iar de luni au reluat pregătirile în ritm normal. Programul săptămânii în curs va fi completat cu un prim amical al iernii, meciul urmând a se disputa sâmbătă dimineaţă, iar ora va fi stabilită ulterior, 10:00 sau 11:00.

Adversarii fotbaliştilor antrenaţi de Adrian Văsâi vor fi juniorii A ai LPS Banatul, iar partida se va disputa pe terenul complexului LPS Banatul.

Pentru acest meci vor fi apţi de joc şi cei trei internaţionali Under 16, Manolache, Ţiereanu şi Onişa, care au participat cu naţionala de juniori a României la turneul Aegean Cup.

”Cantonamentul din Serbia a fost unul foarte util, în care băieţii au răspuns bine şi s-au adaptat foarte repede la solicitările noastre. Am pus accentul pe pregătirea fizică, dar nu am ignorat partea tactică. Din păcate, am reușit să disputăm doar câteva meciuri-şcoală, din cauza condițiilor meteo. în care Per ansamblu, sunt foarte mulţumit de acest turneu şi rămâne să vedem acum şi ce vom face în amicalele pe care le vom disputa în perioada următoare” a declarat Adrian Văsâi, tehnicianul echipei ”Tricolor11” Timişoara.