Juniorii Centrului de Excelenţă de la Târgu Mureş au terminat ultimele pregătiri înaintea plecării într-un cantonament de zece zile la mai bine de 200 de kilometri distanţă de ”casa” lor, complexul ”Academia de Sport” din oraşul de pe Mureş.

Astfel, sâmbătă au avut loc ultimele antrenamente, tinerii fotbalişti primind liber pentru duminică şi luni. Săptămâna care s-a încheiat a fost încărcată, singura zi mai liniştită fiind cea de miercuri, care a fost una de refacere la bazin (foto).

Lotul se află acum în formulă completă, după ce au revenit şi cei trei internaţionali care au participat la Aegean Cup cu naţionala Under 16 a României, adică Petruse, Horşia şi Csegoldi. Aceştia au beneficiat de un program mai lejer, pentru reacomodare, urmând a intra în ritmul normal de pregătire în cadrul cantonamentului de la Comandău.

Stagiul de pregătire din judeţul Covasna va începe pe 2 februarie şi va dura zece zile, în care se va pune accentul pe pregătirea fizică, primul amical al echipei ”Tricolor11” Târgu Mureş urmând a avea loc, cel mai probabil, la revenirea de la Comandău.