UEFA a delegat trei brigăzi de arbitri din România la partide din preliminariile Ligii Campionilor și Europa League din această săptămână.

Marți, 17 iulie, Marius Avram se va afla la centru la partida Honvéd Budapesta (Ungaria) – FK Rabotnicki (Macedonia), de la ora 19:00, din preliminariile Europa League. În tur, formația din Macedonia a câștigat cu 2-1. Arbitrul român va fi ajutat de conaționalii Mircea Orbuleț, Vladimir Urzică, asistenți, respectiv Iulian Călin, al patrulea oficial.

Miercuri, 18 iulie, Horațiu Feșnic va conduce meciul dintre Celtic (Scoția) și Alashkert (Armenia), în tur 3-0, începând cu ora 20:45, în preliminariile Ligii Campionilor. Din brigada delegată pentru acest joc mai fac parte Mircea Grigoriu și Daniel Mitruți, asistenți, și Andrei Chivulete, al patrulea oficial.

Și tot miercuri, 18 iulie, de la ora 19:00, George Găman va arbitra partida FK Željezničar (Bosnia-Herțegovina) – JK Narva Trans (Estonia), 2-0 în tur, din preliminariile Europa League. „Centralul” român va fi ajutat de asistenții Ovidiu Artene și Valentin Avram, precum și de al patrulea oficial Sebastain Colțescu.