Între 29 martie şi 7 aprilie, la Nyon, s-a desfăşurat a 30-a ediţie a programului pentru tineri arbitri UEFA CORE (Centre of Refereeing Excellence). Ţara noastră a fost reprezentată de o delegaţie alcătuită din arbitrul Denis Haidiner şi asistenţii Raul Constantin Ghiciulescu şi George Florin Neacşu. Printre lectorii care au predat cursuri s-a numărat şi preşedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor din România, Kyros Vassaras.

De-a lungul celor zece zile, cei trei au efectuat o serie de teste fizice, au participat la mai multe cursuri teoretice şi practice şi au fost delegaţi să oficieze un meci oficial. Pentru o perioadă de şase luni, ei se vor afla sub monitorizarea a doi lectori, nord-irlandezul Alan Snoddy (pentru Haidiner) şi olandezul Adriaan Inia (pentru Ghiciulescu şi Neacşu), care le-au fost îndrumători pe durata întregii desfăşurări a cursului.

Programul de monitorizare va cuprinde lecţii de engleză săptămânale, monitorizare fizică cu ajutorul ceasului polar şi analizarea prestaţiei celor trei arbitri în meciurile oficiate în această perioadă pe bază de DVD-uri.