Federația Română de Fotbal anunță un nou parteneriat. Liga I la futsal are un sponsor principal. Este vorba de TotalSoft, creator global de soluții software de afaceri și liderul pieței de sisteme informatice integrate pentru gestionarea activității unei companii (ERP)din Romania. TotalSoft sprijină de peste 20 ani companii din întreaga lume să atingă cea mai înaltă performanță în domeniul lor, derulând proiecte în 46 de țări, pe 4 continente.

TotalSoft nu are doar un rol în fața clienților, furnizorilor sau angajaților săi, ci și a comunității și mediului înconjurător, investind permanent în performanță și inițiative cu impact social. Evoluția TotalSoft, de la o firmă cu 6 angajați în 1994 la o organizație multinațională, se bazează pe o îmbinare de succes a talentului cu munca de echipă, ingrediente necesare și succesului în sport.

Futsalul din România se află într-o continuă dezvoltare! Pe lângă primele două ligi de futsal, s-a dezvoltat și Campionatul Național de Juniori Under 19, ajuns la un număr de 20 echipe pentru sezonul 2016-2017. Cupa României a trecut într-un nou format finalizându-se în sistemul Final Four la seniori şi, din acest sezon, a demarat şi competiția juniorilor în sistemul Final Eight. De asemenea, în luna octombrie, campioana României, City’US Târgu Mureș, a reușit să intre în elita futsalului european, obținând calificarea în Elite Round, ultima etapă înaintea Final Four-ului Ligii Campionilor la futsal!