Parteneriatul aduce în prim plan și produse licențiate ENF.

Multumesc Tellur pentru sprijinul acordat futsalului și îi urez bun venit în lumea fotbalului. Mă bucur că futsalul a devenit din ce în ce mai atractiv nu numai pentru suporteri, ci și pentru mediul de bussines care se implică din ce în ce mai mult. Parteneriatul cu Tellur este cu atât mai atractiv cu cât acesta va oferi și experiențe digitale suporterilor futsalului prin care să fie mai aproape de sportul lor preferat, a declarat președintele FRF, Răzvan Burleanu. 

Prin parteneriatul cu FRF, Tellur confirmă dorința de a investi în performanță și adaugă un nume cu greutate la Tellur Performance Club, inițiativă lansată cu scopul de a sprijini talentele românești. Cu toate că futsalul nu era atât de popular în rândul celor care urmăresc activ competițiile sportive, ca rezultat al pasiunii și al eforturilor depuse de băieții echipei naționale, futsalul a câștigat teren și ne-am dat seama că echipa merită mai multă susținere din partea mediului de business. Futsalul este un sport de echipă, în care coordonarea, strategia și comunicarea își spun cuvântul pe tabela de marcaj, la fel ca în business, unde rezultatele se măsoară prin vânzări”, a declarat George Barbu, CEO ABN Systems International.

Parteneriatul va oferi pasionaților de mișcare posibilitatea să acceseze mai ușor produse destinate celor care vor să îmbine sportul cu muzica, precum și alte accesorii IT&C. Totodată, clienții Tellur vor fi mai aproape de echipele naționale de fotbal prin produse licențiate ENF, distribuite atât prin partenerii FRF, cât și cei ABN Systems.

Inițiativa Tellur Performance Club s-a născut din dorința de a da ceva înapoi comunității, mai ales acelor tineri care fac performanță, dar nu se bucură si de notorietate. Performanța se naște din pasiune, muncă și disciplină, iar cei care reușesc să fie populari datorită acestor calități devin exemple.

Principalul obiectiv al brandului Tellur este să continue strategia de business și să dezvolte servicii și produse pentru a oferi cele mai bune experiențe și opțiuni clienților.

Despre ABN Systems International

ABN Systems International, fondat in 2002, a devenit în scurt timp unul dintre principalii jucători din piața de distribuție a sistemelor profesionale de telecomunicații, soluții IT si accesorii GSM.

În prezent, ABN oferă servicii și echipamente din partea a peste 60 de branduri internaționale, distribuite în peste 1 000 de magazine din țară iar în 2016, a lansat Tellur – propriul brand ce furnizează accesorii pentru device-urile mobile cu scopul de a aduce inovația și calitatea în viața consumatorilor.