Departamentul de Scouting al Federației Române de Fotbal organizează o tabără de vară pentru formarea viitoarei echipe naționale Under 15, destinată juniorilor români din străinătate născuți în anul 2005, care va avea loc la Centrele Naționale de Fotbal Mogoșoaia și Buftea, în perioada 20-27 iulie 2019.

Toți juniorii români din străinătate născuți în anul 2005 care vor să participe trebuie să se înscrie trimițând un e-mail, până la data limită de 1 iunie 2019, la adresa ion.geolgau@frf.ro.

Mail-ul trebuie să conțină, pentru fiecare junior care dorește să se înscrie, următoarele informații: numele și prenumele, data și locul nașterii, clubul la care evoluează, postul (posturile) pe care joacă și un număr de telefon (personal sau al părinților).

Cei care s-au înscris vor primi mai multe detalii după data de 1 iunie 2019. Tinerii jucători trebuie să se prezinte la tabăra de vară cu echipamentul sportiv propriu cu un act de identitate, cu acordul scris al clubului legat de participarea lor la acțiunea FRF și cu o adeverință medicală care să ateste că sunt apți pentru activitate sportivă.

Federația Română de Fotbal va asigura jucătorilor costurile pentru cazare și masă în perioada respectivă.

Pentru această acțiune sunt disponibile 48 de locuri.

Aceasta va fi a cincisprezecea acțiune pentru juniorii români din străinătate organizată pe parcursul ultimilor cinci ani de Departamentul de Scouting al FRF.