În septembrie, fanii au votat cel mai bun jucător al partidei din preliminariile EURO 2016 și au avut șansa de a se înscrise în cursa pentru unul din cele 11 locuri din echipa suporterilor.
 
Miercuri, echipa fanilor a fost convocată la Centrul de Fotbal Mogoșoaia, în cantonamentul ”tricolorilor”, pentru a juca un meci demonstrativ în fața unei echipe FRF din care au făcut parte și foști internaționali, Miodrag Belodedici, Ion Vlădoiu, membri ai staff-urilor echipelor naționale, Daniel Isăilă, Ionuț Badea, Florin Constantinovici, secretarul general adjunct al FRF, Gabriel Bodescu, dar și Noel Mooney, Marketing Manager UEFA, aflat în aceste zile într-o vizită la Casa Fotbalului.
 
După meci, participanții au rămas o noapte în cantonamentul ”tricolorilor”, acolo unde elevii lui Anghel Iordănescu vor pregăti, săptămâna viitoare, amicalul cu Italia din 17 noiembrie.
 
Suporterii nu au ratat ocazia de a se fotografia alături de antrenorii și ex-internaționalii din echipa FRF, care au fost solicitați și pentru autografe.