Vineri, 5 iulie, au fost programate conferințele de presă ale celor două formații care se vor lupta mâine, de la ora 20:00, pentru Supercupa României. 

Campioană și deținătoare a Supercupei, CFR Cluj a susținut conferința de presă premergătoare meciului la Cluj, urmând a ajunge la Ploiești în această seară.

Jucăm cu trofeul pe masă, deci e un meci foarte important. Firesc, ne prinde bine pentru că jucăm împotriva unui adversar bun, înainte de meciurile din Liga Campionilor. Cred că ne va ajuta acest duel, pentru că Viitorul este o formaţie foarte bună”, a spus în cadrul conferinței de presă de la Cluj Dan Petrescu.

Gheorghe Hagi: ”Nu există o favorită, și noi și ei suntem campioni”

Jucătorii Viitorului s-au antrenat timp de 45 de minute pe stadionul ”Ilie Oană”, însă înainte, antrenorul formației, Gheorghe Hagi și fundașul Bogdan Țîru au participat la o conferință de presă.

Suntem în fața primului meci oficial al acestui sezon. Supercupa este un trofeu care ne lipsește, am fost aproape să-l câștigăm acum doi ani, iar acum nu vrem să mai ratăm această oportunitate. Ne dorim să câștigăm fiecare meci în acest sezon, începând de mâine”, a declarat Bogdan Țîru.

Este un meci cu trofeul pe masă și este normal să ne dorim să-l câștigăm. Întâlnim un adversar puternic din toate punctele de vedere, pragmatic. Încercăm să dăm tot ce avem mai bun, să facem față minutelor din acest meci, deoarece încă suntem în perioada de pregătire. Totuși, băieții au arătat foarte bine în ultimul amical, cel disputat la Constanța împotriva echipei Varna. Nu există o echipă favorită, ei sunt campioni, dar și noi am câștigat Cupa”, a adăugat în cadrul conferinței antrenorul Viitorului, Gheorghe Hagi.

Magazinul mobil al FRF va fi amplasat la stadion

Suporterii își pot achiziționa bilete mâine, începând cu ora 12:00, de la stadionul ”Ilie Oană”. Lângă casele de bilete va fi amplasat și magazinul mobil al FRF, de unde cei care vor veni la meci își vor putea procura tricouri cu tricolorii U21, dar și alte produse cu inscripțiile echipei naționale.