40 de studenți ai Universității Naționale de Educației Fizică și Sport au fost prezenți astăzi la sediul Federației Române de Fotbal pentru a afla informații despre structurile organizaționale.

Studenții din anul III de la UNEFS, băieți și fete, au făcut cunoștință cu fostul internațional Miodrag Belodedici și au participat la o prezentare a managerului de Responsabilitate Socială și Bună Guvernanță, Florin Șari, și a coordonatorului loturilor naționale de juniori și tineret, Sandu Tăbîrcă. Aceștia le-au vorbit tinerilor despre partea administrativă, respectiv cea sportivă și modul în care cele două activități se îmbină în drumul spre performanță.

”Trebuie să lucrăm în echipă, România suferă la acest capitol. Lucrul în echipă este cel mai important, fie că vorbim de fotbal, organizații sau viață, în general”, le-a spus Miodrag Beldedici studenților de la UNEFS.

Pentru studenți a urmat un tur al Casei Fotbalului alături de managerul CSR, Diana Pirciu, în care au cunoscut și staff-ul echipei naționale și în care au avut oportunitatea de a se întâlni și discuta cu alți manageri de departamente din cadrul FRF, de comunicare, comercial, care le-au împărtășit din propriile experiențe.