Timp de trei zile, Timişoara a fost gazda unui puternic turneu internaţional Under 16 la care au participat trei echipe din ţară şi tot atâtea de peste hotare. Din România au fost prezente cele două echipe ale Centrelor Regionale de Excelenţă "Tricolor11", Timişoara şi Târgu Mureş, alături de FC Dănuţ Coman. De peste graniţă au venit sârbii de la Steaua Roşie Belgrad şi Vojvodina Novi Sad şi croaţii de la Selecţionata Osijek.

Dobre, cel mai bun portar, Horşia, cel mai tehnic jucător

Pe locul 5 s-a clasat Steaua Roșie Belgrad, după succesul cu 3-1 în fața Vojvodinei, formaţia din Novi Sad primind şi Trofeul Fair-Play. Pe a patra poziţie s-a situat echipa ”Tricolor11” Târgu Mureș, după 1-2 cu FC Dănuț Coman în finala pentru locul 3.

Câștigătoarea finalei mari, ”Tricolor11” Timișoara, s-a ales cu trofeul special pentrul primul loc, după ce a învins la loviturile de departajare. Trofeul a fost înmânat căpitanului Darius Ţiereanu, în cadrul festivităţii la care onorurile au fost făcute de Miodrag Belodedici, Marcel Pușcaș, managerul de Dezvoltare Regională din cadrul FRF și Călin Rosenblum, directorul LPS Banatul.

Totodată s-au acordat şi o serie de premii individuale, două dintre acestea revenind unor jucători de la echipele "Tricolor11". Astfel, Ștefan Dobre (”Tricolor11” Timișoara, foto principal) a fost desemnat cel mai bun portar al turneului, iar Ovidiu Horșia ("Tricolor11" Târgu Mureș, foto cu trofeul în mână) a fost premiat cu trofeul de cel mai tehnic jucător. Lista a fost completată de Antonio Stupar (Selecționata Osijek) care a fost golgeterul competiţiei.