– Tot la meciul 200 în Liga I s-a aflat şi Zicu (FC Petrolul Ploieşti), care însă nu şi-a putut onora acest jubileu printr-un gol, deoarece a ratat un penalty.

– Un debut în această rundă, determinat de un cartonaş roşu, cel al portarului Băican (ASC Săgeata Năvodari).

– Adrian Mutu (FC Petrolul Ploieşti) a marcat primul său gol din acţiune de la revenirea în România, ajungând la 35 de reuşite pe prima scenă, coincidenţă, exact câte are şi la echipa naţională.

– În ceea ce-l privește pe Lovin (FC Oţelul Galaţi), acesta a fost primul gol efectiv la revenirea în ţară, şi încă unul de trei puncte. Ultima sa reușită în Liga I a fost tot una de trei puncte, datând la 01.09.2008, meciul Steaua – Pandurii 1-0.

– Batin (FC CFR 1907 Cluj) a marcat pentru a 20-a oară în Liga I.

– Marin Barbu, noul antrenor al FC Ceahlăul, s-a aflat la al 100-lea meci pe bancă în Liga I.

– Tot la jocul de la Piatra Neamţ, Leo Grozavu (FC Botoşani) a înregistrat primul egal în LI în calitate de antrenor.

– În sfârşit, la şasea confruntare, FC Petrolul Ploieşti a izbutit prima sa victorie în faţa SC Vaslui. Cu acest prilej, israelianul Tamuz a înscris golul 1.700 pe prima scenă pentru gruparea prahoveană.

– Prin acest 3-0 în Şoseaua Ştefan cel Mare, FC CFR 1907 Cluj a izbutit cea mai drastică victorie a sa în faţa lui SC Dinamo 1948.

– Arbitrul Ovidiu Haţegan (Arad) a condus pentru a 150-a oară un meci de prim-eşalon.

– Un debut mai aparte printre arbitri din Liga I, având în vedere vârsta sa fragedă, doar 22 ani, pentru hunedoreanul Denis Haidiner (fiul unui fost prim-divizionar de la Corvinul, Daniel Haidiner), care a condus derby-ul Braşovului. Ultimul arbitru din judeţul Hunedoara prezent la nivelul primului eşalon a fost petroşăneanul Ioan Danciu, în 1997, iar ultimul arbitru din oraşul Hunedoara care a oficiat pe prima noastră scenă a fost Vasile Tătar, în 1981.

COMISIA DE STATISTICĂ ȘI ISTORIE A FRF

NOTĂ: Rugăm unitățile mass-media, care vor prelua informațiile de mai sus, să specifice sursa. Mulțumim!