UPDATE | 31 martie

Având în vedere situația de urgență instituită prin Decretul prezidențial nr. 195/2020, precum și toate măsurile instituite prin ordonanțele militare 1 – 6, ședințele organismelor jurisdicționale ale FRF rămân suspendate pentru o perioadă nedeterminata, părțile din dosarele aflate pe rol urmând a fi citate pentru noile termene acordate în cauză, imediat ce va fi posibilă reluarea activității.

ȘTIREA INIȚIALĂ – 15 MARTIE

Având în vedere necesitatea adoptării măsurilor posibile pentru evitarea răspândirii COVID-19, activitatea organismelor jurisdicționale ale FRF se suspendă în perioada 16 – 31 martie 2020. Măsura se aplică atât ședințelor desfășurate la FRF, cât și celor de la LPF.

Toate termenele acordate în cauzele aflate pe rol se preschimbă automat astfel:

  • În privința dosarelor aflate pe rolul Comisiei de Disciplină și Etică, atât la FRF, cât și la LPF – la data de 1 aprilie.
  • În privința dosarelor aflate pe rolul Camerei Naționale de Soluționare a Litigiilor și pe rolul Comisiei de Recurs, doar pentru ședințele desfășurate la sediul FRF – la data de 2 aprilie.
  • În privința ședințelor de la sediul LPF – vor fi comunicate la o dată ulterioară noile termene acordate în cauzele respective.

Termenele mai sus mentionate pot suferi modificări în funcție de evoluția situației la nivel național.