Doi arbitri din România se află în aceste zile în Belgia, acolo unde au fost delegaţi de UEFA pentru a oficia partide din cadrul grupei I de calificare la turul de elită al Campionatului European U19. Este vorba de centralul Sebastian Colţescu şi asistentul Radu Ghinguleac, cei doi urmând a fi prezenţi luni la partida decisivă dintre Belgia şi Rusia, meci programat de la ora 20:00, ora României, pe arena Mijnstadion din Beringen.

Cele două echipe au câte patru puncte după primele două etape şi se pot califica mai departe, în funcţie de rezultatul celuilalt meci din grupă, Finlanda – Kazakhstan, programat de la aceeaşi oră, pe Gemeentelijk Sportstadion din Maasmechelen, scandinavii având două puncte în acest moment.

Pentru Colţescu şi Ghinguleac va fi al treilea meci în această grupă de calificare, după ce au fost delegaţi mai întâi la partida Rusia – Finlanda, scor 1-1, disputată pe 6 octombrie. Două zile mai târziu, Ghinguleac a fost prezent la margine în duelul dintre Belgia şi Finlanda, scor 2-2, meci la care Colţescu a fost al patrulea arbitru.