Campioana României, FC Viitorul, va juca în prima manșă împotriva echipei cipriote Apoel Nicosia, care s-a calificat în turul trei preliminar după ce s-a impus cu 2-0 la general în fața formației din Luxemburg, Dudelange. Partida se va disputa marți, 25 iulie, pe stadionul Ovidiu din Constanța, de la ora 21 :00.

Vicecampioana României, FCSB, va juca împotriva formației din Cehia, Viktoria Plzen, marți, 25 iulie, de la ora 20:30, pe Arena Națională.

Pentru accederea în play-off-ul Europa League, FC Dinamo București va juca împotriva formației spaniole Athletic Bilbao. Partida se va disputa joi, 27 iulie, de la ora 20 :30, pe Arena Națională. Tot joi va juca și CS U Craiova, care va primi vizita echipei din Italia, AC Milan. Meciul se va juca pe stadionul Municipal din Severin cu începere la ora 21:00.

Astra Giurgiu s-a calificat și ea în turul trei preliminar, după dubla cu formația Zira, câștigată cu 3-1 la general. Giurgiuvenii vor juca pentru un loc în play-off-ul Europa League cu formația ucraineană Olexandriya. Partida se va disputa joi, 27 iulie, pe stadionul ”Marin Anastasovici”, de la ora 20:30.