Joi, 8 iunie, la Clubul Diplomatic din București, a avut loc festivitatea de premiere a Cupei Ministerului Afacerilor Externe.

La startul actualei ediții a competiției de fotbal, a treia la care Federația Română de Fotbal este partener, s-au aflat 12 echipe. Pe locul I s-a clasat, pentru a treia oară consecutiv, echipa Ministerului Afacerilor Externe.

Câștigătorii și componenții echipelor aflate pe podium au fost premiați de președintele FRF, Răzvan Burleanu, și de Ministrul Afacerilor Externe, Teodor Meleșcanu.

„Alăturarea Federației noastre ca partener al acestei competiții se subscrie strategiei de a dezvolta fotbalul de bază, de a crea din nou emulație în jurul fotbalului și a readuce românilor bucuria sportului rege. E un drum lung, dar pe care îl parcurgem cu perseverență. Suntem convinși că rezultatele nu vor întârzia să apară”, a spus președintele FRF, Răzvan Burleanu.

În cadrul evenimentului, acesta i-a dăruit Ministrului Afacerilor Externe un tricou al echipei naționale de fotbal a României.