Foto: UEFA

Joi, 23 mai, la Centrul Național de Fotbal Mogoșoaia va avea loc, de la ora 16:00, evenimentul “Siguranța Copiilor în Sport”, la care va participa Roman Burki, portarul nemților de la Borussia Dortmund.

Dezbaterea este organizată de fundația Terre des hommes, în parteneriat cu Federația Română de Fotbal. Întâlnirea este organizată în cadrul seminarului de leadership sportiv Youth Council, inițiat de către Federația Română de Fotbal.

De asemenea, la conferința de presă organizată vor participa și Diana Pirciu, Manager Responsabilitate Socială FRF, și Tincuța Apăteanu, Director adjunct al Fundației Terre de hommes România.

Burki, în calitatea sa de ambasador Terre de hommes, va fi prezent la dezbatere pentru a-și împărtăși experiența sa de jucător de fotbal, sport pe care-l practică din copilărie, cu respectarea unor principii esențiale prin care a ajuns să evolueze la cel mai înalt nivel.

În cadrul evenimentului, va avea loc și un meci de fotbal, între o echipă de juniori la care va evolua și Roman Burki și echipa Youth Council.