În urma verificărilor făcute în ceea ce privește cele 18 contestaţii, Şcoala Federală de Antrenori a anunţat încă cinci candidaţi declaraţi admişi, care vor avea drept de participare la cursurile pentru obţinerea licenţei B UEFA.

Cu menţiunea că lista persoanelor declarate admise la afișarea rezultatelor în data de 29.01.2016 rămâne neschimbată, iată şi numele celor cinci candidaţi admişi:

► Dragomir Ion
► Fruntelată Cosmin Adrian
► Mitroi Ionuţ Titel
► Ionescu Mircea Claudiu
► Sabău Flavius Dacian

În analizarea contestaţiilor au fost reevaluate atât dosarul candidatului, cât și rezultatul examenului scris. Mecanismul de calcul al notei finale a avut la bază calculul mediei matematice ponderate cu ponderile fiecărui criteriu de evaluare menționat, fără a se apela la un alt fel de metodă de calcul pentru obținerea rezultatului final.

Totodată, nu au mai fost luate în considerare niciun fel de documente aduse în completare la data depunerii contestațiilor, întrucât acestea au fost depuse după termenul de depunere al dosarului, adică dupa data de 15.01.2016.

Primul modul se desfăşoară în două locaţii

Cursurile pentru obţinerea licenţei B UEFA vor începe din data de 8 februarie, primul modul urmând a se termina pe 12 februarie. Cei 55 de candidaţi declaraţi admişi se vor prezenta la cursuri după următorul program:

► 8-9 februarie 2016: Hotelul Double Tree by Hilton din strada Nerva Traian 3A, Bucureşti – harta locaţiei

► 10-12 februarie 2016: Casa Fotbalului, sala "Nicolae Dobrin"

Ora de începere a cursurilor este 9:00, cu menţiunea că intrarea în sală se va face până la ora 8:45