Cheltuielile de organizare a jocurilor se efectuează de cluburile gazdă, iar, după scăderea cheltuielilor de organizare, suma rămasă din beneficiul net se va repartiza în mod egal ambelor echipe. Beneficiul echipei vizitatoare va fi achitat în maximum 15 zile de la data disputării jocului. Dacă din încasări nu rezultă beneficiu, fiecare club va suporta în mod egal acoperirea cheltuilelilor de organizare. Indemnizațiile de arbitraj la jocurile din Cupa României – Timișoreana sunt:

Pentru faza șaisprezecimilor de finală, baremurile vor fi conform nivelului la care evolueaza echipa organizatoare:

Liga I

Observator de joc

1650 RON

 

Liga a 3-a

Liga a 2-a

 

Arbitru

764 RON

Arbitru

1630 RON

 

Arbitru asistent (1 și 2)

601 RON

Arbitru asistent (1 și 2)

1330 RON

 

Total

1966 RON

Al 4-lea oficial

370 RON

 

Observator de joc

500 RON

Total

4660 RON

 

Observator de arbitri             500 RON

Observator de joc

1250 RON

 

 

Observator de arbitri

1250 RON

Baremurile de mai sus sunt nete.

Pentru jocurile în care echipa organizatoare este de nivel Liga I, baremurile vor fi facturate de CCA.

Baremurile pentru observatorii de joc vor fi achitate de cluburile organizatoare în baza facturii fiscale eliberate de acesta și a contractului civil încheiat între părți.

În caz de litigiu, competența soluționării aparține Comisiei de Disciplină a FRF.

În conformitate cu art.31.15 din ROAF, echipele programate în Cupa României nu pot renunța la jocuri și nici nu pot disputa jocuri amicale în zilele în care au fost programate, sub sancțiunea eliminării lor din campionatul în care participă.

În conformitate cu art.30.11, în jocurile la care participă echipe din Liga a 2-a sau Liga I, se pot efectua maxim 3 înlocuiri.

În conformitate cu art.54.2, jocurile din Cupa României (faza națională) pot începe numai dacă la teren sunt prezenți medicul delegat și medicul echipei gazdă.

În conformitate cu art.54.8, pentru disputarea unui joc oficial organizatorul este obligat să asigure prezența la teren a două autosanitare, sau a unei autosanitare și a unui autoturism (pe care să fie inscripționată o cruce roșie pe fond alb).

Asociațiile județene de fotbal, sunt obligate să comunice prin fax la FRF – Direcția Competiții (021/302.91.93) rezultatele jocurilor din șaisprezecimile de finală, în termen de 24 ore de la terminarea meciurilor.

Jocurile din cadrul optimilor de finală vor avea loc marți/miercuri/joi, 28/29/30.10.2014 cu începere de la ora 14.30, cu excepția jocurilor televizate în direct, orele de disputare ale acestora urmând să fie stabilite de posturile care vor transmite meciurile în direct.