Federația de Fotbal din Croația a comunicat astăzi FRF o reacție a președintelui Davor Suker cu privire la afirmațiile lui Florin Prunea legate de vizita oficialului UEFA în România.

Membru în Comitetul Executiv al UEFA și președinte al Federației de Fotbal din Croația, Davor Suker a fost prezent la lansarea logo-ului Euro 2020 pentru București, oraș-gazdă al Campionatului European de peste patru ani. Astăzi, Federația croată a trimis către FRF o reacție cu privire la declarațiile din media ale lui Florin Prunea care îl vizează pe domnul Davor Suker.

„Sunt dezamăgit de comentariile domnului Prunea publicate în presa din România. Îl cunosc pe Răzvan Burleanu foarte bine și am un real respect pentru lucrurile pe care le-a făcut în Federația Română de Fotbal de când a devenit președinte. Rezultatele sportive și din afara gazonului au fost cu adevărat impresionante. M-am bucurat foarte mult să particip la ceremonia organizată foarte bine la București. Este dezamăgitor să vezi că cineva folosește un astfel de eveniment extraordinar pentru fotbalul românesc pentru atacuri care au la bază minciuni“.